Tendersloepen Antaris

Tendersloepen van Antaris

Een tendersloep is een ideale boot als u van snelle boottochtjes houd. De afmetingen van de tendersloep zijn erg compact. De tendersloepen van Antaris hebben allemaal fenomenale vaareigenschappen. Elke boot heeft zijn eigen unieke karakter en daarom kunt u de tendersloepen van Antaris ook nooit goed met elkaar vergelijken. Omdat elke sloep anders is kunt een goede keuze maken van welke sloep het beste bij u past.

Design en functionaliteit

De tendersloepen van Antaris zijn een goed voorbeeld van een perfecte combinatie van design en functionaliteit. Het design van de tendersloepen is strak en modern. Ook over het comfort van de tendersloepen is erg goed over na gedacht. De meeste tendersloepen hebben een hoge rugleuning en genoeg beenruimte zodat u tijdens een langere boottocht nog aangenaam kunt besturen. Doordat het varen met een tendersloep van Antaris zo comfortabel is, is het alleen nog maar leuker op er op uit te gaan met uw sloep voor een heerlijke dag op het water.

Lekker een dagje weg

Een sloep wordt vaak gebruikt voor recreatieve doeleinden. Een Antaris tendersloep is de perfecte boot voor een dagje op het water met vrienden of familie. U kunt naar leuke plaatsjes varen waar u samen kunt genieten van een hapje en een drankje. Geniet van de rust die u op het water heeft en geniet met vrienden en familie van het heerlijke weer op uw sloep.

Botenadvertenties.nl is al sinds de begintijd van Antaris dealer in de tendersloepen van Antaris. En wij hebben altijd een aantal sloepen op voorraad staan zodat u ook kunt zien en kijken welke sloep het beste bij u past.

Terug naar overzicht