Quicksilver visboot

Vissen met de Quicksilver visboot!

Wie graag gaat vissen op het water met behulp van een solide visboot moet eens kijken naar het aanbod van Quicksilver visboten. Ze bieden u lichte aluminium boten die voort gestuwd kunnen worden door een buitenboordmotor. Erg handig wanneer u snel ter plaatsen wilt zijn om uw vis te gaan vangen. Daarnaast is er een nieuwe lijn uitgekomen van Quicksilver waarin zij de nieuwe polyester visboten presenteerden. Het voordeel van polyester is dat het gemakkelijk opgespoten kan worden. U kunt zich gemakkelijk verdekt opstellen in uw poging om de vis te vangen waar u zo naarstig naar op zoek bent.

Wat maakt een boot een visboot?

Een goede Quicksilver visboot kenmerkt zich door zijn wendbaarheid en stabiliteit. Daarnaast is de kracht van de motor ook bepalend voor de manier van vissen. Gaat u voor de rustige vangst of wilt u zo snel mogelijk ter plaatsen zijn. Ook bestaat er de mogelijkheid om te nachtvissen in de boten die uitgerust zijn met een gesloten kajuit. Hierdoor kunt u comfortabel slapen en wordt u gewekt door de piepers van uw hengel!

De service bij het vangen van uw vis

Het vangen van vis zal u toch echt zelf moeten doen, maar bij de rest assisteren wij graag! Hierbij moet u denken aan het uitzoeken van de Quicksilver visboot die bij u past en het gereed maken van uw visboot voor het nieuwe seizoen. Onze vakmensen zijn gespecialiseerd en het repareren en onderhouden van Quicksilver visboten. Een afspraak maken hiervoor is erg gemakkelijk, u kunt een mail versturen of ons contacteren via de telefoon. Onze vakmensen gaan aan de slag met het door u aangekaarte probleem. Bent u op zoek naar een Quicksilver visboot met een uitstekende bijgeleverde service? Neem dan contact met ons op!

Terug naar overzicht