Quicksilver open

Ga het water op met de Quicksilver Activ Open

Voor de persoon die op zoek is naar een sportieve, ruim opgezette boot voor een voordelige prijs is er nu de nieuwste serie van Quicksilver boten gelanceerd. Het merk heeft een nieuwe lijn ontwikkelt genaamd de Quicksilver Activ Open serie. Deze nieuwe lichting boten staan voor veiligheid, ontspanning, ruimte en betrouwbaarheid voor een scherpe prijs. Door het grote zonnedek aan de voorzijde van de boot kunt u heerlijk ontspannen met maar liefst 6 personen. U kunt zich makkelijk om de boot verplaatsen door middel van den 2 loop paden om de midden console. De ligbedden aan de voorzijde kunnen gemakkelijk verborgen worden in de daarvoor speciaal ontworpen opbergingsplaats.

Wat biedt de Quicksilver Activ Open

Deze boot is speciaal ontworpen voor een heerlijk dagje op het water. Deze serie is niet standaard voorzien van een kajuit, daardoor wordt het overnachten moeilijker. De boot is ruim van opzet en door de vele mogelijkheden (neem het uitklappen van het zonnebed) kunt u de boot transformeren naar elk gewenst moment. De boten zijn gemaakt van polyester, een onderhoudsvrij materiaal. Polyester is licht van gewicht maar wel erg stevig, ideaal om te verwerken in een boot. De Quicksilver Activ Open serie is vergeleken met zijn concurrenten ruimer van opzet en goedkoper in prijs. De boot wordt alom geprezen om zijn gebruiksgemak en comfortabele vaarstijl. Er zijn veel vakjes aan boord en inkepingen waar u veilig uw drinken kunt plaatsen.

Het online aanbod en de service

Net zoals de Quicksilver Activ Open serie houdt ook Botenadvertenties.nl van een open manier van communiceren. We zijn graag bereid om mensen te helpen met vragen of andere problemen. U kunt contact met ons opnemen via de mail en telefoon . Daarnaast kunt u ons ook persoonlijk komen bezoeken. U vindt al onze contactgegevens onder het kopje 'contact.' Botenadvertenties.nl spant zich graag in voor zijn klanten, vindt net zoals vele anderen de weg naar ons en koop uw nieuwe Quicksilver Activ Open of andere tweedehandse boot bij Botenadvertenties.nl! Bij ons kunt u mooie Quicksilver boten kopen.

Terug naar overzicht