Quicksilver cruiser

De Quicksilver cruiser, ontspannen en genieten op het water

Wie graag een ontspannen tijd op het water wil gaan beleven kan kiezen voor een cruiser van het merk Quicksilver. Quicksilver is een specialist op het gebied van degelijke polyester boten met een vriendelijk prijskaartje. Door het gebruik van polyester zijn de cruisers van Quicksilver relatief licht en goedkoop in het onderhoud. Door het lichte gewicht heeft de boot minder power nodig om tot een zelfde snelheid te komen in vergelijking met andere boten. Daardoor produceert de boot nog minder geluid en verbruikt deze minder!

De mogelijkheden van een cruiser

Een cruiser van Quicksilver biedt u een ontspannen tijd op het water aan. Door het gebruik van stille motors beweegt u zich rustig door het water. Quicksilver biedt modellen aan met een ruimte variërend van 4 tot 6 personen. In nagenoeg alle cruisers van Quicksilver bestaat er de mogelijkheid om te overnachten met 2 personen. Naast een ontspannen rit zijn er ook uitvoeringen met een vermogen van maar liefst 235 pk! Hierdoor behoort een ruige tocht ook tot de mogelijkheden!

Ontspannen cruisen met Quicksilver

Een Quicksilver cruiser biedt u veel comfort op het water, gelukkig onze service ook. We bezorgen onze klanten graag een onbezorgd gevoel zodat er met een gerust hart gevaren kan worden. We helpen onze klanten graag en staan dan ook altijd klaar om u te helpen bij uw problemen. Of het nu gaat om het uitzoeken van een nieuwe of tweedehandse boot of een probleem met uw huidige boot. Onze vakbekwame medewerkers verstaan hun vak en helpen u graag uit de problemen. U kunt ons mailen, bellen of ons u terug laten bellen op een moment dat het u uitkomt! Koop hier uw Quicksilver boot.

Terug naar overzicht