Botenadvertenties.nl, een specialist op het water voor uw Quicksilver boot

Botenadvertenties.nl is al jaar en dag trots dealer van het prachtige merk genaamd: QuickSilver. Een merk dat staat voor kwaliteit en inpasbaarheid voor een scherpe prijs. De boten van Quicksilver kenmerken zich doordat ze groots in opzet zijn maar op het oog kleiner lijken dan dat ze in werkelijkheid zijn. Zelfs de kleinere modellen zijn voorzien van een overdekte kajuit waar men in kan overnachten. Voor al deze luxe betaald u niet bepaald de hoofdprijs, want varen in een Quicksilver doet u al voor een bescheiden bedrag.

Welk type zeevaarder is geschikt voor de Quicksilver

De Quicksilver boot serie is geschikt voor het vervoeren van kleine groepen. Hierbij moet u denken aan groepen van maximaal 6 personen. U kunt overnachten met 2 volwassen personen wanneer de boot voorzien is van een overdekte kajuit. Doordat de Quicksilver boten kleiner zijn dan de gemiddelde boot zijn ze erg wendbaar. Over het algemeen een zeer geschikte boot om samen met uw partner een stukje te varen en aan te meren op een leuke plek! De boten van Quicksilver zijn voorzien van alle comfort zodat u een heerlijke nacht door kunt brengen in uw eigen vaartuig!

Service bij Botenadvertenties.nl, een met een gouden randje!

Om te zorgen dat u optimaal kan gaan genieten van uw nieuwe boot maken wij deze volledig vaar klaar. We voeren uw persoonlijke wensen door in het ontwerp en zorgen dat u de boot voorgeschoteld krijgt die volgens uw verwachting was. Eventuele aanpassingen kunnen altijd nog gedaan worden door een van onze vakbekwame medewerkers. We voorzien u graag van een voldaan gevoel en kijken graag terug op een prettige samenwerking! Daarnaast kunt u altijd contact met ons opnemen door middel van de telefoon, mail en het persoonlijke contact. Stel gerust uw vraag aan onze vriendelijke medewerkers, zij zijn altijd bereid u te helpen. Alvast veel plezier met het kopen van uw Quicksilver boot!