Quicksilver activ

Quicksilver Activ, plezier en stijl in een!

Het lanceren van de Activ serie van Quicksilver is het resultaat van een nauw samenwerkingsverband tussen designers, nautische architecten en ingenieurs! De stijl, kwaliteit en plezier straalt van de modellen af! De verschillende modellen ontpoppen zich tot echte plezier vaartuigen die garant staan voor een ontspannen tijd op het water. Ook in dit model blijft Quicksilver vasthouden aan zijn speerpunten: kwaliteit en rijkelijk uitgerust tegen een scherpe prijs.

Kies voor de Quicksilver Activ serie

De Quicksilver Activ serie is luxer uitgerust dan dat we normaal van Quicksilver gewend zijn. Sinds zijn lancering in 2010 is het een groot succes. De vaste waarden van Quicksilver zijn gebleven en aangevuld met enkele belangrijke toevoegingen. Doordat de boot iets breder is dan zijn concurrenten kan mijn zich makkelijk naar het zonnedek begeven aan de voorzijde van de boot. Deze is tevens het ruimste in zijn klasse. Bent u iemand die wil genieten van luxe, rust en graag mensen met zich mee neemt? Dan is de Quicksilver Activ serie zeker het overwegen waard.

Onze actieve service

Bent u geïnteresseerd geraakt in de Quicksilver Activ serie, maar heeft u toch nog een vraag? Neem dan contact op met een van onze vriendelijke medewerkers. Zij geven u een passend antwoord op uw vraag. Contact opnemen kan erg gemakkelijk via de mail of telefoon. Is de Quicksilver Activ de boot die u zoekt? Kom dan nu in actie en neem contact op met Botenadvertenties.nl!

Terug naar overzicht