Hoogwaardige sloepen van Maril

Wanneer men het heeft over de sloepen van Maril komen al vaak de woorden, royaal, betrouwbaarheid, luxe, beweging- en opslagruimte naar voren. Daarnaast is elke sloep van Maril uitgerust met een droog- of elektrisch pomptoilet en vele andere voorzieningen. Ontdek op deze website alles over de Maril boten, wilt u beschikken over een vrijblijvend advies neem dan contact met ons op.

Kies voor luxe op het water

Het woord gebruiksgemak staat hoog in het vaandel van Maril. Alles is in een handomdraai te veranderen naar de situatie die u wenst. De gebruiksmogelijkheden zijn nagenoeg ongelimiteerd, in slechts enkele tellen haalt u een bed tevoorschijn of ontstaat er een zonnebed aan de voorzijde van de boot. Komt de regen u tegemoet? Geen probleem, met behulp van een verstelbaar RVS frame kunt u de sloep gedeeltelijk overkappen. Daarnaast is het zitten een ware luxe in de modellen van Maril en in de grotere modellen kunt u zelfs staan! Maak een keuze uit de Maril 625, Maril 730 of gaat u toch voor extra luxe met de Maril 880.

Veiligheid, plezier en comfort voor jong en oud!

Tijdens het ontwerpen van de sloepen wordt goed gekeken naar de wensen van de jonge en oudere mensen. Zo zijn de Maril sloepen voorzien van een prettige lage instap. Zo kan jong én oud gemakkelijk hun intreden nemen in de boot. Ook is het leuk om een duik te nemen in het water, dit kan gemakkelijk en veilig. Doordat de Maril sloepen voorzien is van een brede zwemtrap of een zwemplateau, daardoor komt men gemakkelijk in en uit het water. Ook zijn er andere attributen aanwezig die zorgen voor een optimale veiligheid. Elke boot is voorzien van een brandblusser en de zwaardere boten zijn voorzien van een noodstop.

Geruisloos manoeuvreren door het water

Maril sloepen staan al 15 jaar voor optimaal vaar genot. Dit komt mede door de fluisterstille dieselmotor aan boord van de Maril. Deze is zeer goed geïsoleerd waardoor het geproduceerde geluid tot een minimum wordt beperkt. Mede doordat de boot niet ver in het water steekt kunt u ook varen in de kleinere ondiepere meren. Of dicht in de buurt van de kant varen! Wanneer u op zoek bent naar een sloep moet u zich zeker laten informeren over de mogelijkheden die Maril u te bieden heeft, voor meer informatie kunt u terecht bij Botenadvertenties.nl.