Maril Kajuitsloep

Online aanbod Maril kajuitsloepen

Het varen in een sloep is natuurlijk heerlijk, maar u bent niet altijd goed beschermd tegen natuurlijke elementen zoals regen en wind. Een Maril kajuitsloep kunt u op dit gebied een groot voordeel bieden doordat het kan worden voorzien van een kajuit. Door het RVS frame te verstellen kunt u een doek opwerpen dat u beschermd tegen de regen. Een model kan worden voorzien van 2 van deze doeken, een aan de voorzijde en een aan de achterzijde. Daarnaast kunnen deze doeken ook dienen voor zonwering. Doordat het doek voorzien is van kijkgaten kunt u de Maril kajuitsloep toch blijven besturen!

Rustig ontspannen op het water

Wanneer u al ervaringen heeft met een kajuitsloep van Maril weet u dat de boot nagenoeg geen geluid produceert. Dit komt doordat de motor goed is geïsoleerd, het geproduceerde geluid wordt daardoor tot een minimum beperkt. Zo kunt u er gezellig op uit gaan met vrienden en familie. Genieten op het water doet u nog meer met een Maril sloep!

Vindt een Maril kajuitsloep

Wanneer u de keuze heeft gemaakt om voor het merk Maril te kiezen profiteert u van onze optimale servicevoorwaarden. We trachten u zo optimaal te begeleiden in uw aankoopproces. Ons doel is om een zo goed mogelijke service vóór en ná de verkoop te leveren. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via de telefoon of e-mail. Geniet van een uitgebreid aanbod van Maril kajuitsloepen en onze optimale service.

 

Terug naar overzicht