Maril 880

Meerdaags groot genieten met de Maril 880

De grootste trots van deze fabrikant is de Maril 880. Een sloep die door Maril zelf wordt bestempeld als grootse genieter. Hier stemmen wij dan ook volledig mee in omdat deze boot van alle gemakken is voorzien en plek biedt aan maar liefst 16 personen! Daarom is deze sloep uitstekend geschikt voor meerdaagse tochten. Op de sloep vindt u 6 comfortabele en overdekte slaapplaatsen.

Maril 880: kwaliteit, ruimte en luxe

Een sloep van Maril ligt stabiel in het water, door zijn massa en grote geniet u van veel vaar comfort in de Maril 880. De afwerking is van hoogwaardig teakhout in combinatie met roest vrij staal. Door zijn unieke grote biedt deze sloep u erg veel (berg)ruimte. U kunt al uw bagage makkelijk herbergen in dit schip door middel van de vele vakken en kasten. Een erg prettige bijkomstigheid voor veel personen is het afsluitbare toilet, zo geniet u toch nog van uw privacy.

Genieten met familie en/of vrienden

In de Maril 880 kunt u plaats nemen met 16 volwassenen. Ruimte en comfort genoeg voor allen. Onderweg een drankje en een versnapering nuttigen? Dit kan op gemakkelijke wijzen door de uitstekende voorzieningen op de Maril 880. Er is een fontein met koud stromend water aanwezig en een tweepits kooktoestel. Eten bereiden zonder de aanwezigheid van zonlicht is ook mogelijk doordat de sloep voorzien is van volledige navigatieverlichting. Bent u op zoek naar een ruime sloep waar u met uw gehele gezin een ontspannen tijd op het water kunt beleven. Laat u zich dan vrijblijvend informeren over de Maril 880 bij Botenadvertenties.nl.

Technische specificaties:

Terug naar overzicht