Maril 730

Ontdek de Maril 730

Wanneer u graag te water gaat met een grote groep vrienden en/of familie is de Maril 730 wellicht een boot voor u. Het biedt namelijk plek aan 10 personen en biedt daardoor ruimschoots plek om te genieten. De mogelijkheid tot het nuttigen van een drankje en een versnapering behoort tot een van de vele mogelijkheden van dit luxe vaartuig.

Heerlijk genieten op het water

Wanneer u besluit om in zee te gaan met de Maril 730 zal u direct opvallen hoe makkelijk deze boot verplaatst door het water. Ondanks de grote van het schip blijft hij wendbaar in het water. Een grotere sloep heeft ook meer stuwkracht nodig maar gelukkig voor u resulteert dit niet in meer geluid. De motor van de Maril 730 is namelijk deskundig geïsoleerd en zo wordt het vrijkomen van geluid tot een minimum beperkt. Tijdens uw tijd op het water kunt u zich comfortabel nestelen in uw sloep. Door de heerlijke brede zitkussens en de hoge rugleuningen bent u verzekert van een comfortabele zit.

De voorzieningen op de Maril 730

Doordat de Maril 730 voorzien is van een verlaagde kuipvloer en een verhoogde buiskap geniet u van extra veel beschutting. Hierdoor kunt u gemakkelijk gebruik maken van de aanwezige voorzieningen zoals een kooktoestel en een toilet. Naast deze gemakken is dit schip ook nog eens voorzien van een fontein met stromend water, dit behoort tot de standaard uitrusting van dit schip. Benieuwd naar de andere voorzieningen en specificaties van de boot neem dan contact met ons op!

Technische specificaties:

 

Terug naar overzicht