Maril 625

De Maril 625

De Maril 625 bevindt zich tussen de meest verkochte en populairste modellen van Nederland. Zeker niet verwonderlijk gezien zijn uitstekende vaareigenschappen. De verhouding tussen prijs en kwaliteit bij deze boten is erg goed. Het model heeft een uitstraling welke men graag ziet op het water. Zo is de Maril 625 uitermate goed geschikt voor oudere mensen door de lage instap. Daarnaast is dit ook erg veilig voor jonge kinderen waardoor u met een gerust hart het water op kunt.

De contouren van de Maril 625

Wanneer er gesproken wordt over de lijnen en contouren van de Maril 625 komt er een elegante overnaadse sloep naar voren. Door de praktische indeling is er verrassend veel ruimte in de sloep. Door de rijke afwerking waant u zich in een waar paradijs op het water. Een Maril 625 is dus een sloep waarbij u kunt genieten van luxe en mooie kwaliteit.

Kwaliteit en design

In het onderhoud is deze variant goedkoop, dit is mogelijk door het gebruik van het materiaal polyester. Deze kunststof is sterk, licht en onderhoudsarm. Mede door het lichte gewicht van het materiaal polyester hoeft de motor minder werk te verrichten. Wat resulteert in een nog stillere boot. Daarnaast is de motor goed geïsoleerd waardoor de uitstoot van geluid tot het minimum wordt beperkt. Elke sloep van Maril is standaard uitgerust met luxueuze rugkussens, zitkussens, elektrisch pomptoilet, buiskap, brandblusser en een stuurconsole. De houten afwerkingen zijn gemaakt van teakhout. Op de Maril 625 is ruimte voor maar liefst 8 volwassen personen!

Technische specificaties:

 

Terug naar overzicht