Chaparral Sunesta

Chaparral Sunesta boten

De Chaparral Sunesta is het kleinste lid van de Chaparral familie, maar biedt het grootste plezier in het maken van dagtochten. Deze kleine boot is een echte plezierboot en dankzij de grootte eenvoudig te vervoeren met een trailer. Ook deze boot heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding. Ontdek wat de Sunesta u allemaal te bieden heeft bij Botenadvertenties.nl.

Compacte luxe

Deze boot heeft een maximaal aantal zitplaatsen van negen en is dus zeer geschikt voor meerdere personen. Ook op de Chaparral Sunesta vindt u onder de zitplaatsen de verschillende opbergruimten. Overige luxe op deze boot is het kleine counterblad in de cockpit en de mogelijkheid om een draagbaar tafeltje te bevestigen aan de onderkant van de zitplaatsen. Dit kan zowel voor als achter de cockpit. Daarnaast zitten er bij de zitplaatsen diverse drinkbekerhouders. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over de felle zon; standaard bij enkele Sunesta's wordt een zonnescherm geleverd.

Ruimtelijke toevoegingen

Hoewel deze boot van een klein formaat is, zijn de ruimtelijke toevoegingen zeker niet weg te denken van de Chaparral Sunesta. Zo is er achter de cockpit een tweezits bankje gemaakt zodat er genoeg zitruimte is. Verder is de zitplaats achter de cockpit uit te breiden tot een chaise longue en heeft het zwemplateau grotere afmetingen dan bij de andere Chaparral boten. Het dek en zwemplateau zijn verder voorzien van anti-slip materiaal voor extra veiligheid.

Chaparral Sunesta bij Botenadvertenties.nl

Deze kleine boot heeft u groots overtuigd? Maar een definitieve keuze uit de verschillende Chaparral Sunesta boten heeft u nog niet kunnen maken? Bij Botenadvertenties.nl adviseren wij u graag over de aankoop van een Sunesta. Wij beschikken over zowel gebruikte als nieuwe Sunesta boten. Maakt u vooral geheel vrijblijvend een afspraak voor deskundig advies. Koop Chaparral boten bij Botenadvertenties.nl

Terug naar overzicht