Chaparral SSX

Chaparral SSX serie

De SSX serie kenmerkt zich door de hoeveelheid luxe en uitnodigend comfort. De cockpit is ruim van opzet en ook extra beenruimte voor volwassenen is een must geworden voor de serie. Verder zijn alle Chaparral SSX boten geschikt voor het maken van cruises met het hele gezin of vrienden. Zowel voor als achter de cockpit bevinden zich dan ook zitplaatsen die ook gebruikt kunnen worden om te zonnebaden. Daarnaast is het vermogen van deze boten zeer geschikt om langere tochten te varen. Innovaties hebben naast een groter vermogen, ook geleid tot een besparing van het energieverbruik.

Praktisch

De gehele Chaparral SSX-lijn is praktisch van opzet doordat aan ruimte geen gebrek is. De zitplaatsen zijn namelijk voorzien van extra beenruimte en veel mogelijkheden voor het opbergen van spullen. Het gebruik van de cockpit is gericht op gebruiksvriendelijkheid. De praktische V-vorm van de romp biedt groter vaarcomfort, zelfs bij hogere snelheden. Dit geeft de bestuurder van de boot een betere controle over de boot.

Veelzijdige Chaparral SSX

Dat de SSX serie veel innovaties heeft ondergaan mag intussen wel duidelijk zijn. Naast een innovatieve boot, is de SSX ook veelzijdig. Het zitvlak op het achterdek is door middel van het klapsysteem te veranderen in een zonnebed. Dankzij de aanpassingen aan de romp heeft de bestuurder van de boot een betere controle bij het varen op ruw water, maar ook bij hoge snelheden. De SSX boten zijn ook geschikt voor het wakeboarden door verbeterde vaareigenschappen.

Advies en servicegericht, dat is Botenadvertenties.nl

Voor een vrijblijvend advies vaart u langs bij Botenadvertenties.nl . Botenadvertenties.nl heeft diverse boten uit deze serie op voorraad en adviseert u graag over de mogelijkheden van de SSX serie. Daarnaast bieden wij u zelfs de mogelijkheid om al onze Chaparral SSX boten te bekijken en een testvaart te maken als u nog geen definitieve keuze gemaakt heeft. Zo houden wij rekening met uw persoonlijke wensen bij de aankoop van een Chaparral SSX.

Terug naar overzicht