Chaparral SSi

Chaparral SSi serie boten

De SSI serie heeft een ware gedaanteverandering ondergaan. Qua design, zowel van binnen als van buiten heeft Chaparral SSi een aantal wijzigingen doorgevoerd. Deze positieve veranderingen hebben zelfs al een aantal prijzen opgeleverd voor de SSi serie. Chaparral heeft een nieuwe generatie op de markt gebracht waarin kwaliteit en comfort nieuwe standaarden hebben gekregen. Mocht u meer informatie willen over de SSI serie en beschikbare modellen, dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met Botenadvertenties.nl.

Nieuwe standaarden

Met deze boot heeft Chaparral een aantal nieuwe aspecten tot standaarden gemaakt. Comfort en kwaliteit zijn verder uitgebreid op deze boot. Meer beenruimte en een bredere instap achterin zijn hiervan voorbeelden. Ook het windscherm van de Chaparral SSi serie is in vorm aangepast en is compleet vervaardigd in fiberglas. Het dashboardsysteem is zelfs geheel aangepast aan de laatste veiligheidseisen. Het aanpassen van de vorm van de romp zorgt voor een betere ligging op het water en soepelere beweging op het water.

Chaparral SSi en de mogelijkheden van ruimte

Onder alle zitplaatsen zijn opslagruimten geïnstalleerd. Zo kunt u alle spullen die u nodig heeft makkelijk meenemen op de boot en heeft u altijd alles bij de hand. Mocht u een dag gaan varen met het hele gezin, dan kunt u alle benodigdheden kwijt onder de diverse zitplaatsen. Zelfs tussen de stoelen in de cockpit vindt u een opslagruimte waar u wakeboards en een brandblusser kunt opbergen. De zitplaatsen en de rugleuningen van de zitplaatsen achter de cockpit zijn verstelbaar.

Deskundig advies en passende service

U heeft interesse in de Chaparral SSi serie en wilt graag de mogelijkheden met uw eigen ogen bekijken? Dan kunt u contact opnemen met Botenadvertenties.nl door middel van het contactformulier. Voor zowel gebruikte, als nieuwe Chaparral sportboten heeft Botenadvertenties.nl een Chaparral boot uit de sportieve SSi serie die bij u past.

Terug naar overzicht