Chaparral cruiser

Ongeëvenaard die Chaparral cruiser

Het cruiser type van Chaparrel is ongeëvenaard in veel aspecten. Stijl, luxe, design en het gebruik van Wide Tech zijn gecombineerd in de Chaparral cruiser. Bent u op zoek naar een boot waarop u kunt overnachten? Dan heeft u in de Chaparral cruiser een zeer geschikte boot gevonden. Wat dit type zo geschikt maakt voor meerdere doeleinden is dat het makkelijk te vervoeren is vanwege een zeer licht gewicht en een goede performance heeft met kleinere motoren. De cruisers bij Botenadvertenties.nl hebben een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding, wat deze boten erg aantrekkelijk maakt als bijvoorbeeld vakantieboot.

Meerdaagse mogelijkheden

U bent van plan met deze boot op vakantie te gaan? Dan biedt Chaparral u met de cruiser een ideale mogelijkheid voor een bootvakantie. Deze boot is compact in zijn uitvoering en dit merkt u ook terug in de kosten voor de aanschaf. Zo maakt u bijvoorbeeld van de grote zithoek eenvoudig een tweepersoons bed. Naast deze compacte veranderingen heeft Chaparral een aantal basisfaciliteiten ontwikkeld die standaard aanwezig zijn in het interieur. De basisfaciliteiten zijn uitbreidbaar met onder andere een draagbare tafel en een flat screen TV. De sanitaire voorzieningen van de boot zijn standaard inbegrepen en bestaan uit een douche, wasbak, toilet en verlichting. Ook aan opbergmogelijkheden heeft dit type veel mogelijkheden. Zo neemt u dus makkelijk alles mee.

Chaparral cruiser met Wide Tech

Een nog onbesproken onderwerp is de nieuwe Wide Technology van dit merk. Chaparral geeft u met Wide Tech de mogelijkheid om te kiezen uit twee soorten cruisers met verschillend interieur. De keuze is afhankelijk van hoe u de boot wilt gebruiken. Wilt u de boot gebruiken voor een bootvakantie, of wilt u gewoon dagtripjes maken waarbij u 's avonds nog veel ruimte hebt om onder het dek te relaxen? Dat Chaparral de mogelijkheid heeft om haar klanten deze Wide Tech te bieden, is service waar deze producent zonder meer trots op mag zijn.

Vragen? Neem contact met ons op

Het cruiser type van Chaparral heeft u aangesproken? U zoekt een grotere boot, maar ook een betaalbare prijs? Dan is een Chaparral cruiser van Botenadvertenties.nl geschikt voor u. De mogelijkheden van deze boot liegen er zeker niet om en dat zelfs voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Vraagt u bij ons naar de desbetreffende mogelijkheden. Wanneer u interesse heeft in een Chaparral cruiser kunt u contact op nemen via het contactformulier.

Terug naar overzicht