Bavaria Sportcruiser

Bavaria Sportcruiser

De Bavaria Sportcruiser is een opmerkelijke verschijning op het water. U houdt van ruim, snel en stijl? Dan past dit type boot perfect bij u. Naast snelle vaartechnieken en stijl, biedt de sportcruiser u ook veel comfort. Deze boot biedt u veel ruimte en is van alle moderne gemakken voorzien. Neemt u contact op met Botenadvertenties.nl over de beschikbare modellen en typen. Ook als u liever een occasion koopt, bent u bij Botenadvertenties.nl voor een Bavaria sportcruiser aan het juiste adres.

Comfort en luxe tot in den top

Het comfort van de Bavaria sportcruiser is verwerkt in zowel de romp van de boot, als onder het dek.Bavaria Boats maakt bij de ontwikkeling en productie van de boten gebruik van de nieuwste technieken en innovatie. De constructie van de Bavaria sportcruiser is gericht op een betere vaartechniek en geruisloze gang door het water.

Geniet van de grote ruimte

De sportcruiser heeft naast comfort, ook ruimte hoog in het vaandel staan. U wilt meerdere dagen met deze boot gaan zeilen, dan vaart u met een Bavaria Sportcruiser helemaal goed. Deze boot is vooral zeer geschikt als u meerdere dagen met familie of vrienden door wilt brengen. De ruime opzet van de keuken en eethoek maken het u mogelijk heerlijk bij te komen na een dag zeilen. Dankzij de ruime slaapkamers kunt u in deze sportcruiser een nacht heerlijk slapen waarna u weer helemaal fit bent voor uw volgende zeildag. Ook de grote badkamer is van alle gemakken voorzien en biedt u ook extra opbergruimte. Ook aan extra opbergruimte en ruimte voor kleding en toebehoren zal het u zeker niet ontbreken.

Benieuwd naar de sportcruiser?

Bent u geïnteresseerd in deze ruime Bavaria Sportcruiser? Wilt u meer informatie of bent u al overtuigd van deze ruime boot? Neemt u dan contact op met Botenadvertenties.nl. Dit kan door het contactformulier in te vullen. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een reactie en maken met u geheel vrijblijvend een afspraak voor de mogelijkheden.

Terug naar overzicht