Bavaria Sport

Ontdek de Bavaria Sport

De Bavaria Sport is sinds kort geïntroduceerd in Nederland en België. Deze boot is nu ook in Nederland verkrijgbaar bij Botenadvertenties.nl. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van de Bavaria van de motorboten. Twijfel niet en neem vandaag nog contact op. Wij bieden u een groot aanbod van verschillende Bavaria boten zo ook dit sportieve model.

Avontuur met de Bavaria Sport

U houdt van avontuur en wilt het beste uit uw Bavaria Boat halen? Dan bent u met een Bavaria Sport op de juiste weg naar de ultieme motorboot ervaring met avontuur. Deze motorboot van Bavaria is voorzien van alle gemakken voor de sportievelingen. Sport gecombineerd met comfort in dat is het nieuwe sport model van Bavaria. Deze prachtige eigentijdse boot met een betaalbare prijs voor iedereen die wel iets harder wil varen voor zijn plezier. Deze boot is verder uitermate geschikt voor korte tochtjes en dagtrips.

Sport en comfort

Het idee achter de Bavaria Sport is u een combinatie bieden tussen sport en comfort. Deze boot beschikt dan ook over een zonnedek en de mogelijkheid om achter het windscherm te genieten van de tocht. Onder het dek biedt de boot u ook de ruimte die een middenweg genoemd kan worden tussen de Bavaria Cruiser en de Bavaria Sportcruiser.

Kies voor vrijblijvend advies

U wilt meer weten van het Sport model, neemt u dan contact op met Botenadvertenties.nl . U bent geïnteresseerd in Bavaria Sport of wilt u meer informatie over een soort gelijk model, neemt u nu dan contact op met Botenadvertenties.nl . U krijgt hier een eerlijk en deskundig advies en samen met u gaan zij op zoek naar de juiste Bavaria Boat die bij u past. Mocht u nog verdere vragen hebben over Bavaria Boats, vult u dan het contactformulier in.

Terug naar overzicht