Bavaria cruiser

Bavaria cruiser

Meer ruimte in vergelijking met de motorboot, maar u bent van plan ook te kiezen voor een compacte boot? Dan heeft u wellicht interesse in de Bavaria Cruiser. Dit type boot leent zich prima voor tochtjes op bijvoorbeeld de Friese meren waarbij u niet hoeft te kijken naar afstand. U kunt namelijk uw cruiser aanmeren in een van de havens en heerlijk een nachtje doorbrengen op de Bavaria Cruiser.

Opslag in de cruiser

De boot is voorzien van een zeilmast en ook boven het dek van alle vaargemakken voorzien. Degenen die met u meevaren kunnen plaatsnemen op de zithoek om te genieten van de tocht en het uitzicht. Ook op het dek is er al gedacht aan opslagruimte waarin u bijvoorbeeld een brandblusser, reddingsvesten of een verbanddoos. Onder het dek beschikt ook de Bavaria cruiser over een keuken, waarin u een maaltijd voor na het zeilen klaar kunt maken. De eethoek biedt een uitgelezen kans om bij te komen van uw vaartrip.

Middenweg

De Bavaria Cruiser is uitermate geschikt voor diegenen die meer comfort willen als bij een Bavaria Motorboot. Met de Bavaria Cruiser kunt u vele kanten op, dit ook omdat de boot een compacter uiterlijk heeft en niet zo groot is als de Bavaria Sportcruiser.

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in de Bavaria Cruiser? Misschien twijfelt u nu tussen de Bavaria Sportcruiser en de Bavaria cruiser? Neem dan contact met ons op. Dit kan door het contactformulier in te vullen. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een reactie en maken met u geheel vrijblijvend een afspraak voor de mogelijkheden. Koop Bavria boten bij Botenadvertenties.nl

Terug naar overzicht